Vés al contingut
SparLaJonquera

Corporativa, Supermercats

Valvi inaugura un nou Spar a La Jonquera amb un ampli assortiment de productes locals

25 de març de 2024

Valvi ha obert un nou supermercat Spar a La Jonquera (Alt Empordà) especialitzat en productes locals. L’establiment té una sala de vendes de 285 m2 i hi treballen 7 persones. Aquest nou Spar està situat al centre del municipi, refermant el seu model de botiga de proximitat.

De la seva selecció d’alimentació de gran consum, destaca l’assortiment de més de  3.000 productes d’origen Catalunya, una gran varietat dels quals procedeix de diferents fabricants i productors de la comarca de l’Alt Empordà. Disposa de carnisseria i xarcuteria pròpia amb servei al client, a més d’oferir seccions de lliure servei de fruiteria i fleca, i una extensa varietat de referències pensades per cobrir la compra diària o setmanal de famílies i llars. També compta amb una àmplia gamma de vins catalans, caves, licors i vins a granel de la seva bodega especialitzada “Vinoteca VNTC Valvi”.

L’establiment es troba al carrer Major, 104. Obre de dilluns a dissabte de 8:00 a 20:00 h i els diumenges, de 8:00 a 14:30 h.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats té com a proveïdor a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista. Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital familiar 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar l’any 2023 gestionant un volum de negoci de 161 milions d’euros.

Amb les ensenyes Valvi, Spar, Eurospar, Spar Express i Suma, en l’actualitat està gestionant 122 supermercats distribuïts entre les comarques de Girona, la demarcació de Barcelona i les illes d’Eivissa i de Mallorca, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, la segona empresa de distribució majorista d’Europa que, al seu torn, pertany al grup Coop. En l’actualitat compta amb 5 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 28 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb la seva línia de Retail, amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!