Vés al contingut
BOTIGALLORET

Corporativa, Supermercats

Valvi obre un SPAR Express a Lloret de Mar especialitzat en plats preparats

30 de maig de 2023

Valvi Supermercats ha inaugurat un SPAR Express a Lloret de Mar (la Selva), amb un ampli assortiment especialitzat en plats preparats. El local compta amb una sala de vendes de 150 mi dona feina a 5 persones.

Amb aquesta nova obertura, l’empresa torna a innovar amb una aposta moderna de supermercat de proximitat. L’establiment disposa de zona de cafeteria, té taules a l’exterior perquè allà mateix s’hi pugui menjar els menús de manera còmoda i carregadors de mòbil per als clients. A més a més, també disposa de productes bàsics per a satisfer i cobrir les necessitats de la clientela a l’hora de passar uns dies de vacances vora el mar, a la Costa Brava.

El nou SPAR Express és al centre de Lloret, al carrer paral·lel al Passeig Marítim, on hi ha la majoria de comerços turístics. Concretament, es troba situat al carrer Santa Cristina, 13-15, i el seu horari és de 8:30 a 22:00 h, de dilluns a diumenge.

Valvi Supermercats té com a proveïdor a Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista.

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una companyia especialitzada en supermercats de proximitat. És de capital familiar 100 % gironí i la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Va tancar el 2022 gestionant un volum de negoci de 136 milions d’euros.

Amb les ensenyes Valvi, Spar, Eurospar i Spar Express, gestiona 108 supermercats distribuïts entre les comarques de Girona, comarca del Maresme i Barcelona ciutat i rodalies, inclosos els de la societat Miservi, propietat de Valvi Supermercats i Transgourmet Ibèrica.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica és propietat del grup suís Transgourmet, el segon grup de distribució majorista d’Europa, que pertany al Grup Coop. L’empresa compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector HORECA amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 25 gasolineres GM Oil—, i la divisió de Food Service.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes  Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!