Vés al contingut
portselva4

Supermercats, Transgourmet

Valvi reforma el supermercat d’El Port de la Selva

28 de març de 2023

Té com a proveïdor exclusiu Transgourmet Ibèrica

Valvi ha reformat un dels seus supermercats històrics: el d’El Port de la Selva (Alt Empordà). La proximitat de tracte i de servei és un dels punts clau de l’establiment i és el que s’ha prioritzat a l’hora d’adaptar l’entrada i reorganitzar les seccions. En aquest sentit, s’ha volgut adaptar molt més a la comoditat tant dels treballadors i treballadores de botiga com per als clients que hi acostumen a fer la seva compra habitual.

Té una sala de venda de 398 m2, on es destaca l’assortiment de més de 3.000 productes d’alimentació d’origen Catalunya. S’ha donat més rellevància als productes frescos com la fruita i verdura o la fleca, amb unes seccions de lliure servei més àmplies i espaioses. I, també s’ha destacat la Vinoteca VNTC Valvi, amb una àmplia gamma de vins catalans, caves i licors.

L’establiment té dues entrades, l’una dona al passeig marítim (al Carrer Llançà, 7) i l’altre davant de l’aparcament on s’hi fa el mercat setmanal.

Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu Transgourmet Ibèrica, companyia líder a Espanya en el sector de la distribució alimentària majorista. 

SOBRE VALVI SUPERMERCATS

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de la província de Girona. Amb un volum de negoci al voltant de 65 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 66 supermercats propis amb les marques Spar i VALVI, i també en la gestió dels 40 supermercats Spar pertanyents a Miservi, societat propietat de Transgourmet Iberica i de Valvi Supermercats, i amb un volum de negoci al voltant de 50 milions d’euros. Tots aquests centres estan situats a les províncies de Girona i Barcelona.

SOBRE TRANSGOURMET IBÈRICA

Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, compta amb 6 plataformes de distribució repartides per tot Espanya i és referent en el sector horeca amb GM Cash-Gros Mercat, la seva ensenya de cash&carry —que comprèn 70 centres amb 24 benzineres GM Oil—, i la divisió de Food Service per donar servei a l’hostaleria.

L’empresa també compta amb més de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar, i amb més de 2.000 clients independents.

 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!