CLOSE

Search form

linkedin twitter youtube

Negoci
Horeca
 

Un dels pilars de la companyia

Tenim l’objectiu de convertir-nos en els líders del mercat horeca, i preveiem que aquest sector representi el 80% de les nostres vendes amb les nostres dues línies de negoci: cash&carry i Food Service.

El partner dels professionals independents
de l’hostaleria i restauració

Transgourmet
 

Capdavanters del cash&carry a Espanya, amb el primer centre obert l’any 1970, ens dirigim exclusivament als professionals i estem especialitzats en hostaleria i restauració.


GMcash té una xarxa de 70 centres en 12 comunitats autònomes i rep anualment més de 6 milions de visites de professionals. Som l’únic operador que pot organitzar cobertura nacional per a la distribució de qualsevol producte a qualsevol punt d’Espanya, tant a la Península com a Canàries i Balears.


GMcash ofereix un ampli assortit de més de 20.000 referències entre productes d'alimentació, productes frescos, bodega, cocteleria i basar. Es complementen amb una oferta de serveis exclusius per a professionals, descobreix-los aquí.

 

Visiteu la nostra web per saber-ne més:
www.gmcash.es

La solució integral a la cadena de subministrament de la restauració

 

A través de Food Service, oferim a les empreses de restauració organitzada (cadenes de restauració comercial i social, hotels, càtering de transport i parcs d’oci) una solució integral en la cadena de subministrament, gràcies a:

 

· Un ampli assortit, amb més de 20.000 referències, que ens permet oferir als nostres clients una gamma de productes i solucions, tant d’alimentació com de no alimentació, per a cobrir totes les seves necessitats. Som conscients de la flexibilitat que requereixen les grans cadenes, per la qual cosa podem convertir-nos en la seva plataforma logística, comprant i aprovisionant l’assortiment per al qual tenen acords directament amb fabricants.

 

· Des de la nostra plataforma de Torrejón de Ardoz cobrim tot el territori nacional, amb una entrega consolidada multitemperatura, una freqüència de serveis adaptada als requeriments de cada client i la possibilitat de preparació de picking unitari.

 

· La integració de la informació amb els nostres clients ens permet fer eficient el procés Cash-to-Order, així com la monitorització dels nivells de servei.