Vés al contingut
Verdura

Supermercats

GM FOOD OBRE 16 supermercats franquiciats durant el mes de març

28 de març de 2019

Impuls de l’àrea de retail

GM FOOD, companyia líder en la distribució alimentària a Espanya, impulsa la seva àrea de retail amb l’obertura de 16 supermercats franquiciats amb les seves ensenyes SUMA i Proxim durant el mes de març.

Aquestes obertures corroboren el pla de creixement de la companyia, que durant aquest 2019 preveu una important expansió en zones on fins ara no tenia presència, com Astúries -on el passat mes de febrer va inaugurar el seu primer supermercat Proxim-, i reforçar el seu posicionament en aquelles regions on ja compta amb una xarxa d’establiments franquiciats.

Dels 16 nous supermercats, 10 són de l’ensenya SUMA (5 a Balears, 2 a la Comunitat Valenciana, 2 a Madrid, i 1 a Catalunya), i els 6 restants Proxim (3 a Madrid, 2 a Balears i 1 a Catalunya). Aquestes obertures suposen un creixement de 3.575m2 de superfície de sala de vendes, i la generació de 53 nous llocs de treball.

SUMA supermercats de proximitat

El model de botiga de proximitat implantat per SUMA, fusiona la botiga tradicional amb les franquícies de supermercats actuals, oferint als emprenedors-comerciants una botiga especialitzada (fruiteria, fleca, cafeteria, xarcuteria, carnisseria, vinoteca, conveniència i snack-refresc) amb un assortiment bàsic que cobreix les necessitats del dia a dia del consumidor, ajudant-lo a convertir-se en l’establiment de referència de la seva zona.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!